VIDEO: Žestoki sex Marijane i Nemeša

VIDEO: Žestoki sex Marijane i Nemeša

1. Korak


Kliknite ispod na LIKENakon lajka samo scrol prema dole!Marijana pod utjecajem alkohola nije mogla odlučiti da li bi se ljubila sa Nemeš ili Lesterom, a kada su otišli u krevet, jorgan se opet pomicao "sto na sat". Nikola i George su se žestoko posvađali

Tijekom poslijepodneva "medicinska sestra" Marijana bila je histerična zbog neposlušnosti "nepokretnog djeda" Georgea koji joj otežava izvršavanje ovotjednog zadatka Starački dom ". Marijana više ne želi tolerirati takvo ponašanje pa se ispred sobe za pušenje požalila "doktoru" Nemeš. Za utjehu Nemeš je zagrlio, iako je Bojana bila u blizini.
Navečer su se ukućani dotjerali za zabavu. Nemeš je poziv za ples prvo uputio Bojani, koja je sjajno izgledala u svojoj maloj crvenoj haljini. Nikola je kao pravi džentlmen na ples pozvao Marijanu, mada ni Tamari nije ostao dužan.
Lester je definitivno rođen za "prljavi" ples - prvo se uvijao oko Eme, a kasnije i oko Mile. I stanari otpada uživaju prateći zabavu. Kad je Veliki brat pozvao Marijanu i Nemes u ispovjedaonicu, oni su to ponovno iskoristili za ljubljenje iza zavjese. Kasnije su ponovno prisno plesali.

Bojana je odlučila održati svoju riječ što se tiče izazivanja skandala. Pod utjecajem alkohola, pogođena pjesmom, skočila je u bazen. Da bi ludilo bilo još veće pridružile su joj se Tamara, Mila, Lester i Radašin, koji nije mogao propustiti ovakav trenutak. Prskali su se vodom, smijali, vrištali, a zatim i zaplesali u bazenu.
Marijana je u sobi pokazivala Nemeš svoje fotografije sa vjenčanja i fotografije svoje kćeri, za koju je on kazao da je baš lijepa. U sobi su bili i George i Nikola, koji su se žestoko posvađali oko redoslijeda pušaonici. Letjele su psovke, a skoro su se i potukli, ali u tome su ih spriječili ostali stanari.
- Nemoj me j. .., rekao je između ostalog Nikola Georgeu.
- Tebe ne bi j. .. ni na daljinski, odgovorio je George.
Veliki brat ih je pozvao u ispovjedaonicu kako bi ih kaznio.
Marijana i Nemeš u bazenu su razmjenjivali nježnosti, a ona je u jednom trenutku zapjevala "Samo jednom ugasi kamere". Marijana je iz bazena kameri malo mahala, a malo joj pokazivala srednji prst. Kasnije se pijana Marijana prvo tuširala uz Nemeš, a potom se prebacila na Lestera.
- Ajde, poljubi me ako si faca. On se odmaknuo od nje.
Kad su legli da spavaju pod pokrivačem je opet bilo veselo. Nemeš i Marijana okrunili su emocije koje gaje jedan prema drugom i posteljina pomicao "sto na sat".

Нема коментара:

Постави коментар

Ah, ta planeta

Popularno